KEPA LES 3 VALLEES

Drage Kepovke, Kepovci, dobrodošli v doline smučarskih presežkov.

Gotovo se vsi strinjate, da je prav, da si za nagrado, ko bodo mimo te težki časi, privoščimo najboljše. Tako je, obiskali bomo 🔝 svetovno smučarsko področje Les 3 Vallees, z vsem poznanim krajem Val Thorens. Vabimo vas, da z najboljšo smučarsko družbo preživite vrhunski smučarski teden. Odlični snežni pogoji, kilometri smučarskih prog, dobra volja, svoboda in prostranost Alp, so zagotovljeni.

Tokrat bo naš tabor v prijetnem savojskem letovišču Les Menuires/Saint Martin de Belleville, ki se nahaja na 1.850 m nadmorske višine, v osrčju največjega smučišča na svetu Les 3 Vallées. Poleg Les Menuieres, Les 3 Vallées sestavljajo še letovišča Courchevel, La Tania, Méribel, Brides-Les-Bains, Les Menuires, Val Thorens in Orelle. Vsi skupaj tvorijo smučišče s kar 600 km medsebojno povezanih prog in 174 vlečnicami. Poleg idealnih smučarskih pogojev, so pravi balzam za dušo tudi razkošnimi pogledi na prestižne vrhove, kot so Mont de la Chambre (2.850 m), Pointe de la Masse (2.804 m), Roc des 3 Marches (2.704 m) in Tougnète (2.430 m).

Apartmajska hiša Residence Soleil Vacances Les Menuires **** se nahaja v samem središču mesta, 100 m oddaljenega od smučišča. Soleil Vacances Residence Les Menuires **** je z majhnim notranjim bazenom (6mx3m) idealen kraj za uspešne počitnice. Rezidenca ima na voljo 74 apartmajev popolnoma novih, nameščenih oblog “Aspect Wood” in brez preprog! Stanovanja se razprostirajo v dveh stavbah, ki sta med seboj oddaljeni približno 100 metrov z notranjim galerijam.

Cena app. 4 osebe 500 eur/osebo (prazna postelja 200 eur).
Cena app. 6 oseb  480 eur/osebo (prazna postelja 175 eur).

V ceni vključen najem app, smučarska karto za celotno področje -600km prog, posteljnina, brisače, bazen, wifi in TV.

Turistična taksa se plača v kraju samem !