3 ZINNEN PREŠEREN

3ZINNEN – 

Drage Kepovke in Kepovci,

Ste pripravljeni na nov kepastičen smučarski dogodek leta. Ste? Ste! Potem vas vabimo, da se nam pridružite na verjetno najlepšem doživetju v Alpah, Unescovi svetovni dediščini. Prav imate, gremo v Tre Cime v Dolomitih! Trije vrhovi, ki se dvigajo v nebo, so simbol Južnotirolskega smučarskega središča 3 Zinnen, ki povezuje smučišča Helm, Stiergarten in Rotwand.Večkrat nagrajeno smučarsko središče ponuja 115 kilometrov vrhunskih smučarskih prog vseh težavnostnih stopenj, ki jih obdaja čudovita panorama. Vse to dodatno začini 300 sončnih dni.

Poleg vrhunskih prog središče 3 Zinnen ponuja smučarjem edinstveno izkušnjo, saj ponuja kar 34 kilometrov dolgo krožno smučarsko progo ”Grande Giro delle Cime”, ki vas bo popeljala čez pet zasneženih vrhov. Pri tem boste premagali 5600 metrov višinske razlike! Podate se lahko tudi na krajšo različico ”Giro delle Cime”, ki se začne v kraju Versciaco in se obrne nazaj v Sestu ob Rotwandu, medtem ko daljša različica »Grande Giro delle Cime« vodi vse do smučarskega območja Val Comelico.

Tisti, ki bi si zaželeli še več zasneženih kilometrov, se boste lahko s hitrim vlakom Ski Val Pusteria v 35 minutah odpeljali od smučišča 3 Zinnen Dolomites do smučarskega območja Plan de Corones. V enem vikendu boste tako lahko presmučali več kot 200 km različnih prog.

Pridružite se nam in se pustite zapeljati popolnoma novi ogrevani 8-sedežnici, ki bo, z otrokom prijaznim vstopnim tekočim trakom, ki se glede na velikost otroka dvigne ali spusti, majhnim gostom nudila še dodatno udobje. Razvajala bo prav vse, saj se, kot pravijo, užitek smučanja začne že pri vzponu.

Nas je smučarsko središče 3 Zinnen čisto prevzelo in komaj čakamo, da zarežemo smučarsko sled……Skupaj z agencijo Kompas, smo za vas pripravili zanimov ponudbo.

apartmajska hiša  4* – Novo

Na voljo app za 4. osebe in app za 6. oseb

CENA  znaša 340 € /osebo ob polni zasedenosti apartmaja

Cena vključuje: 3 x najem+ 3 dnevna smučarska vozovnica 3 Zinen

Opcijsko prevoz 60 eur (vključuje prevoz iz Ljubljane  do app. hiše in vsakodneven prevoz do smučišča).

Ekipa ŠD KEPA

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino