DRUŽINSKI VIKENDI

V ŠD KEPA se zavedamo, kako zelo pomembna je družina in predvsem skupno preživljanje časa vseh družinskih članov. V današnjem hitrem tempu življenja je čas največ, kar šteje Čas, ko z otrokom počnemo zabavne stvari, se smejimo in ustvarjamo prijetne in nepozabne spomine, je neprecenljiv. V ta namen smo v zadnjem letu izpeljali 2 zelo prijetna družinska vikenda in skupaj s člani ŠD KEPA in njihovimi družinami preživeli krasen in nepozaben čas v neokrnjeni naravi.
Včasih je bilo opaziti, da so otroci in starši preživeli skupaj več časa na prostem, igrali različne igre, se rekreirali in raziskovali naravo. Danes mora človek pogledati v notranjost hiše ali stanovanja, da lahko vidi celotno družino na enem mestu, če se to sploh še zgodi. Navadno je ta prostor dnevna soba, osrednji element, okoli katerega je družina zbrana, pa je televizija ali računalnik. Kaj se je zgodilo s kolesarskimi izleti in sprehodi v naravo? Še bolj pomembno vprašanje je, kakšen vpliv na zdravje ima telesna nedejavnost, ki je v zadnjih nekaj desetletjih potihoma, a zelo učinkovito izpodrinila telesno dejavnost iz naših življenj? Nedejavni otroci so prikrajšani za zmožnost razvijanja pomembnih motoričnih sposobnosti in so v večji meri izpostavljeni debelosti, hkrati pa razvijajo navado sedečega življenjskega sloga, ki jih bo lahko spremljala celo življenje.
Čas, preživet v naravi, šteje. Šteje za našo dobro fizično pripravljenost, za premagovanje stresnih situacij in predvsem šteje za dober zgled, ki ga lahko ponudimo našim otrokom. Zato si vzemimo čas in ga preživimo v naravi, skupaj s svojimi otroki in v družbi ŠD KEPA. Nepozabni trenutki, veselje, sreča zagotovljeni.

KEPA DRUŽINSKI VIKEND LOGARSKA DOLINA 14.9-16.9.2018

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino