Informacije za udeležence dogodka!     KLIK:  Jadranje informacije last version 18.9.2018

KEPA SAILING 2018 – 22.-25.9.2018

Ljubitelji vetra in morskih valov, navdušenci morskih deklic in morskih sadežev, prijatelji glasbe, dobrodošli na naš krov in med našo posadko. Ste že doživeli večer na jadrnici ob pogledu na zvezdnato nebo in ob šumenja morja, klepetali v prijetni družbi? Poznate tisti občutek svobode, ko stojiš na premcu jadrnice in občutiš veter v laseh, morje pljuska od bok jadrnice, nikamor se ti ne mudi in nekje v ozadju se vrti tvoja najljubša glasba? In tisti del, ko uživaš v pravljičnem zalivu, ki si ga lahko izbereš po lastnem okusu, ob krasni hrani in prijetni družbi? Smo vas uspeli pritegniti s sanjami? Naj ne ostane zgolj pri sanjah! Podajte se z nami na nepozabno morsko dogodivščino in se pridružite množici, ki jo je jadranje že zasvojilo. Že danes si za konec septembra rezervirajte termin in napišite svojo jadralsko zgodbo, ki jo boste lahko pripovedovali svojim prijateljem.
Brzdajte vznemirjenje, pojdimo lepo po vrsti.
V SOBOTO 22. 9. 2018 PRIMOŠTEN – ŽMINJAK
Kot ste opazili po datumu, se odpravljamo na Jadran v jeseni, ko pravi pomorci lovijo veter v svoja jadra in ko je morje zopet polno rib, na njegovi gladini pa ni več poletne turistične gneče. Pristanek, oprostite, prihod v Dalmacijo, natančneje v mesto Primošten, bo predvidoma okoli 13.00. V marini nas bodo že čakale jadrnice (Bavaria 46 – jadrnica s 4 kabinami). Na pomolu bomo zaceli z druženjem in s pokušino vin Goriških brd. Skiperji, vsi do zadnjega izkušeni pomorci, bodo ob 16.00 prižgali motorje (samo za izhod iz marine, se razume), in pot proti otoku Žminjak se bo začela. Na poti do katerega pa ne bo dolgčas, saj bo morala vsaka posadka opraviti malo šolo jadranja. Flota bo na otok Žminjak, kjer se nahaja odlično gostišče, prispela predvidoma ob 19.00. Osebje gostišča nas bo pričakalo z dobrodošlico in okusno ribjo večerjo. Nato pa seveda sledi nora Kepa zabava z Dj-em do 1.00.
V NEDELJO 23. 9. 2018 ŽMINJAK – IŽ
Zjutraj bo za tiste, ki bodo prejšnji večer pregloboko pogledali v kozarec, obvezen skok v kristalno cisto zalivsko vodo. Temu bo med 8.00 in 9.00 sledil bogat zajtrk v gostišču, kjer si boste lahko privoščili tudi kavico. Ob 9.30 pa se vse skupaj začne zares z Malo Regato, ki bo potekala od otoka do otoka (točne informacije bodo dali skiperji). Po prihodu vseh jadrnic na cilj in ugotovitvi rezultatov, bomo nadaljevali s plovbo do otoka Iž. Ta dan bomo prenočili v čudovitem zalivu otoka, kjer nas čaka večerja in skupno druženje. Pred okusno večerjo pa se bomo pomerili v tekmovanju pestrih iger brez meja.
V PONEDELJEK 24. 9. 2018 IŽ – KORNATI
Med 8.00 in 9.00 nas ponovno čaka zajtrk z domačimi lokalnimi specialitetami. Okoli 9.30 odplujemo proti Kornatom .Opoldne se bomo vsi skupaj dobili v zalivu, kjer nas čaka bitka na SUPIH. Ob 19.00 je predviden prihod v zaliv Opat. Ko bomo privezali barke na obalo, se bomo odpravili do gostišča, kjer nas bo prijazno osebje zopet pričakalo z dobrodošlico in okusno večerjo. Primerno siti in podkrepljeni, s kapljico rujnega, bomo skupaj zaploskali ob podelitvi nagrade zmagovalni posadki, nato pa ob zvokih glasbe pirata DJ-a, v piratskih maskah, rajali do jutranjih ur. Med zabavo ne bo manjkalo obilo bogatih nagrad naših pokroviteljev.
V TOREK 25. 9. 2018 KORNATI – PRIMOŠTEN
Kot prejšnja jutra, nas tudi tu med 8.00 in 9.00 čaka zajtrk. Temu sledi skupinsko fotografiranje in start jadrnic proti Primoštenu ob 9.30. Vrnitev v izhodiščno marino bo med 14.00 in 16.00. V marini bomo naredili še nekaj skupinskih fotografij in se poslovili z obljubo, da se še vidimo na morju.
///////:::::::\\\\\\\\\
Naj za konec dodamo še eno razveseljivo novico. Barke bodo opremljene z vso potrebno pijačo. S seboj vzemite le kakšen prigrizek in malico, za zajtrk in večerjo bomo poskrbeli Kepovci v sodelovanju z Just Perfect Y.C
Cena Kepa Sailing 2018
320 eur:
Poleg zgoraj napisanega programa cena vključuje še:
najem jadrnice,
3x polpenzion (zajtrk in večerja) na otokih,
posteljnino in končno čiščenje,
strošek skiperja in male šole jadranja,
strošek vseh privezov in taks in
strošek goriva.
Obvezno doplačilo ZAVAROVANJE – povratna kavcija 150 eur/osebo
Prijave zbiramo do 10.4 2018 oziroma do zapolnitve mest.
PRESENECENJE:
darilo ob prijavi na sanjske počitnice – Kepa sailing majčka
nagrada zmagovalcem Male Regate
nagrada ŠD Kepa in nagrade naših pokroviteljev
DODATNA NOČ:
Za vse, ki boste želeli petkove službene obveznosti cim prej končati, vam ponujamo možnost avtobusnega prevoza in možnost dodatne noči v mobilnih hišicah.
V tem primeru je doplačilo:
dodatna nočitev v kampu 18 EUR/osebo,
avtobusni prevoz 60 EUR/osebo (prevoz bo organiziran le ob prijavi najmanj 30 udeležencev-odhod v petek ob 16.00).
Plačilo za prevoz in/ali dodatno nočitev je do 10. 6. 2018
EKIPA ŠDKEPA

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino