Dragi naši Kepovci!

Spremljate kaj vremensko napoved? Če je ne, jo mi zagotovo. Najnovejše napovedi kažejo, da bo v naslednjem tednu ponekod že zapadel sneg. Zato se z vso vnemo in veseljem pripravljamo na novi Kepa top dogodek.

Tokrat za vas pripravljamo že 11. top Kepa zabavo, ki bo kot ponavadi, v Svetovni kavarni Sputnik v soboto, 24.11. Čaka nas torej nora zabava, smučarsko druženje, in še mnogo več ? Tudi tokrat boste z nakupom vstopnice sodelovali v nagradnem žrebanju. Z nakupom vstopnice, ki vas bo v predprodaji stala 10 EUR (na dan zabave 13 EUR), boste lahko postali srečni dobitnik glavne nagrade, to je enotedenskega smučanja v Franciji. Ali pa vas bo vaša srečna vstopnica pripeljala do nove smučarske garderobe, očal ali pa kakšne druge super nagrade (za vas smo pripravili več kot 50 nagrad). In prav vsi boste prejeli Kepa cocktail ?
Na dogodku bo predstavljen tudi celotni KEPA smučarski in športni program za sezono 18/19.

Tudi letos za male kepice pripravljamo brezplačno navihano otroško rajanje, ki bo prav tako v soboto, 24.11, ob 17. uri v Sputniku. Pripeljite svoje sončke na pravo otroško zabavo, kjer bodo plesali na največje otroške hite, peli, zraven še kaj ustvarili (lansko leto smo pekli piškotke, letos pa naj to ostane še presenečenje) in ob tem pili otroški sok.??

Naj vas torej 11. vesela noč,
ko Kepa druščina prišla bo na pomoč,
premami, da z družbo boste z nami.
Zato nikar ne pozabite in si v koledar shranite,
da v soboto, 24.11., s Kepa druščino slavite.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino