KEPA SAILING 2021

Pomorci, ste pripravljeni?⛵️⛵️⛵️
 
Letos gotovo vsi še toliko bolj nestrpno čakate morje, sonce, smeh, družbo, jadranje…….na kratko Kepa jadranje. Po enoletnem premoru nas gotov čaka nepozabno jadralsko doživetje polno novih izkušenj, ki bodo zaznamovale vaše leto in vam vlile novih moči za preživetje ostalih 361 dni do naslednjega Kepa jadranja. Čudovita narava, širno morje, dobra kulinarika, kopanje v skritih zalivih, opazovanje sončnih zahodov, dobra družba,….. vse to in še mnogo več nas čaka na Kepa jadranju 2021. Pridružite se nam na nepozabni jadralski avanturi, kjer vas bomo razvajali od začetka do konca. Odjadramo 25. 9. 2021 in prijadramo 28. 9. 2021. Doživite tisto, o čemer ste do zdaj sanjali….
 
Poleg super programa vam letos ponujamo še novost, da lahko iz nabora jadrnic, ki vam ga ponujamo, sami izberete, katera bo vaša. Seznam jadrnic, ki so na voljo, posredujemo po prejeti prijavi na jadranje.
 
V sodelovanju z Just Perfect Y. C. smo za vas pripravili naslednji program:
 
1. DAN ŠIBENIK – SKRADIN
Jadralsko pot bomo začeli v Marini v Šibeniku, kjer se bomo zbrali do 15.00. V popoldanskih urah se bomo vkrcali na jadrnice. Po vkrcanju vas bodo izkušeni skiperji iz marine popeljali proti Skradinu. Skradin je eno izmed najstarejših hrvaških mest, ki se ob tem ponaša tudi z eno od najlepših marin na Hrvaškem. V zaliv bomo predvidoma pripluli v poznem popoldanskem času. Značilnost tega starega mesteca je, da se nahaja globoko v notranjosti celine, kamor se je Jadransko morje »močno raztegnilo« in tam nekje v Prokljanskem jezeru poljubilo reko Krko. Čaroben. Magičen. Romantičen. Popoln. V vseh pogledih. Da pa ne bodo site zgolj naše oči, bomo seveda poskrbeli tudi za želodčke. Zvečer nas namreč čaka večerja v lokalni konobi Vidrovača. Sledil pa bo prvi Kepa Honolulu žur, zato s seboj prinesite havajsko opremo, da ustvarimo pravo havajsko vzdušje.
 
2. DAN SKRADIN – PAŠMAN
Po prijetnem zajtrku in kavici na svežem zraku bomo razpeli jadra in ob okoli 9.30 krenili proti Pašmanu. To je ozek in razmeroma dolg otok, ki leži južno od Ugljana, s katerim ga povezuje krajši most. Z vrhov Pašmana se nam odpira zelo lep razgled, zlasti proti jugu, na otočje Kornatov. Vzdolž glavnega grebena otoka pa poteka gorska cesta, po kateri se tik pod vrhove ali prav nanje lahko pripeljemo tudi s kolesom. V popoldanskih urah se bomo zasidrali na otoku, kjer bo nekaj časa za športne aktivnosti. Večerjo si bomo tokrat pripravili sami po receptu, ki ga bomo prejeli pred odhodom in bo vključeval sestavine, ki nas bodo čakale na jadrnici. Večerji bo sledil miren večer na jadrnicah, kjer bomo uživali v nežnem pozibavanju in šumu, polni vtisov preteklih dni. Posadke, ki si boste želele bolj pestrega večera, pa se boste lahko odpravile na potek po otoku.
 
3. DAN PAŠMAN – ŽUT
Po krepilnem spancu bomo okoli 9.30 krenili proti otoku Žut. Otok Žut je eden izmed otokov kornatskega arhipelaga in se nahaja med Pašmanom na eni in skupino kornatskih otokov na drugi strani. Pri navtičarjih je otok zelo priljubljen, saj ponuja precej zanimivih in lepih zalivov. Sidro bomo spustili pri znani Konobi Sandra, kjer nas čaka nadvse okusna večerja in nato tradicionalni KEPA žur do jutranjih ur.
 
4. ŽUT – ŠIBENIK
Zjutraj bomo še zadnjič pojedli zajtrk na vodi, spili kavico in ob 9:30 odrinili proti Šibeniku. Sledila bo umirjena plovba. Vrnitev v marino bo okoli 16.00. V marini bomo naredili še nekaj skupinskih posnetkov in se poslovili z obljubo, da se še vidimo na morju.
 
Pri organizaciji dogodka bomo seveda upoštevali in spoštovali vse predpisane ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe COVID-19.

**Spremljevalni program (igre na vodi, regata,….) je odvisen od vremenskih razmer in bo izveden, ko oziroma če bodo vremenske razmere to dopuščale.

CENA*: od 330 EUR/osebo do 390 EUR/osebo za jadrnice letnik od 2007 do 2020.
* ob polni zasedenosti jadrnice

V CENO JE VŠTETO:
− najem jadrnice s slovenskim skiperjem,
− 3x nočitev na jadrnici,
− 4 dni jadranja,
− mini tečaj jadranja – mala šola jadranja,
− hrana na jadrnici (3x zajtrki in 1x večerja),
− 2x večerja v lokalni konobi
− pijača dobrodošlice,
− pivo in vino na jadrnici
− turistična taksa,
− zabava in veselo druženje,
− posteljnina,
− končno čiščenje jadrnice,
− gorivo za jadrnico,
− plačilo marin in privezov za jadrnico, po programu
− organizacija plovbe in celotnega programa jadranja.

V CENO NI VKLJUČENO
– prevoz do izhodiščne marine,
– parkirnina v izhodiščni marini
– povratna kavcija 2.000 EUR/jadrnico do 2.500 EUR/jadrnico
– prazna postelja

Jadrnica oziroma ležišče je rezervirano, ko prejmemo plačilo rezervacije (50 % cene), ki mora biti izvedeno do roka, navedenega v sporočilu, ki ga boste prejeli po prijavi.

Drugi obrok plačila v višini 50% cene do 20. 8. 2021.

Doplačila po želji:
– ogled Narodnega parka Krka
Prijave zbiramo do 1. 6. 2021 oziroma do zapolnitve prostih mest.

DODATNA NOČ: Za vse, ki boste želeli petkove službene obveznosti čim prej končati, vam tudi letos ponujamo možnost dodatne noči. Zbrali se bomo v petek, 24. 9. 2020, ob 15.00, pred Vodnim mestom Atlantis in se odpravili do kampa Biograd na moru, kjer bomo imeli že mini spoznavni večer. Prespali bomo v prijetnih, mobilnih hiškah. V soboto zjutraj se bomo odpravili do marine kjer bomo začeli sanjske jadralske počitnice.
V tem primeru je doplačilo dodatne noči 20 eur/osebo. TT doplačilo v kraju samem.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino