KEPA SKI OPENING 2018 19.12-22.12.2018 (sreda-sobota).

Drage ljubiteljice in ljubitelji belih strmin.

Zima ponuja na tisoče dejavnosti, med katerimi je smučanje oziroma boardanje gotovo najbolj značilna. Ker za oddih na belih strminah ni pomembna kvantiteta, temveč kvaliteta, vas vabimo, da zimsko sezono 2018/2019 otvorite z najboljšo smučarsko družbo pod okriljem ŠD KEPA.

Tokrat smo za vas pripravili novost! V sodelovanju s Kompasom d.d. vas peljemo v čudovit SKIWORLD Ahrntal, ki se nahaja v dolini Tauferer na južnem Tirolskem in kjer je sneg 100% zagotovljen.

Poleg nepozabnega smučanja v dveh smučarskih središčih, vas čaka nora zabava v ritmih naših DJ-ejev, ki bodo poskrbeli, da bo vaš plesni korak odmeval do jutra. Seveda tudi tokrat nismo pozabili na bogat športni program, saj bomo pripravili tekmovanje v odbojki na snegu, zvečer pa vas čaka adrenalinski spust s sankami. Vmes pa seveda obvezno druženje na Après ski.

SKIWORLD Ahrntal tvorita dve smučarski središči, Speikboden in Klausberg, skupaj z manjšima smučiščema Rein in Taufers ter Weissenbach. Skiworld Ahrntal s svojimi čudovito pripravljenimi progami, različnih težavnostnih stopenj, prepriča še tako zahtevne smučarje. Za vsa smučišča velja ena smučarska vozovnica, ki vam tako omogoča, da uporabite več kot 74 kilometrov prog, medtem ko vas 21 sodobnih žičnic popelje od 950 do 2.510 metrov. Poleg modernih žičnic, lepo urejenih prog, ki so zasnežene z najmodernejšim umetnim zasneževalnim sistemom in udobnih smučarskih koč, se središče Klausberg lahko pohvali s popolnoma novo kabinsko žičnico »Panorama«, Spikeboden z razglednim stolpom na 2.400 metrih, Rein in Taufers pa z eno izmed najlepših tekaških prog v Alpah. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji turne smuke.

Poleg čudovitih smučišč SKIWORLD Ahrntal ponuja tudi mnogo drugih zimskih športov, kot so tek na smučeh, sprehodi s snežnimi čevlji, ledno plezanje, zimsko pohodništvo in še veliko več, kar zagotavlja veliko raznolikosti za vaše smučarske počitnice v dolini Tauferer Ahrntal na južnem Tirolskem.

Ob tem pa nikakor ne gre spregledati, da vas ŠD KEPA, v sodelovanju s Kompasom d.d., v SKIWORLD Ahrntal odpelje po zares nori ceni.

CENA KEPA SKI OPENING

Residence Klausberg app za 4 osebe 195 EUR
Residence Lofflerblick app za 4 osebe 210 EUR

Na voljo imamo še druge hiše.

V ceno je vključeno:
3x nočitev v app + 3xkarta
Kepa organizacija (zabavni in animacijski program)
Brezplačen test smuči
Obvezna doplačila: turističn taksa in končno čiščenje
Opcijsko: Nočno sankanje doplačilo

Residence Klausberg

d

Residence Lofflerblick

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino