JUBILEJNI KEPA SKI WEEK 19. 1. – 26. 1. 2019

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji smučarskih podvigov. Ste se naužili sonca in morja ter že nestrpno pričakujete novo smučarsko sezono? Pripraviti se, kajti »Winter is coming« in s tem seveda novo noro Kepa smučarsko doživetje.

Kepa je, v sodelovanju z MountVacation, za vas že pripravila glavno smučarsko dogajanje v zimski sezoni 2018/2019, ki pa bo tokrat prav posebno, saj je na vrsti Jubilejni Deseti Kepa Ski Week, ki bo tokrat potekal v Les Orres (FRA).

Brezskrbno smučanje, bogat športni program, smučarske delavnice za vse starostne skupine, otroška smučarska šola, Kepa ski pokal, športne animacije ter seveda nepozabne Kepa zabave, vse to in še mnogo več je Jubilejni Deseti Kepa Ski Week.

Les Orres je prava izbira za vse tiste, ki jim 100 km prog na višini od 2200 do 2700 m predstavlja izziv in užitek, za tiste, ki jim je pomemben naravni sneg in neposredna bližina sodobnih apartmajev tik ob smučišču. Ob tem je Les Orres raj tudi za družine z otroki, saj smučišče ponuja posebne proge za otroke. Prav tako bodo nad tem smučarskim središčem navdušeni tudi tisti, ki jim narava nekaj pomeni, saj okolica in prečudovit razgled na jezero Serre-Poncon, nikogar ne pustita ravnodušnega.

Torej vsi, ki si želite smučanja na 100 km brez gneče, dobre družbe, kakovostnega športnega programa in ne nazadnje tudi nepozabnih KEPA zabav, se nam pridružite in skupaj z nami ustvarite nepozabne spomine.

PRIJAVE SPREJEMAMO DO ZASEDENOSTI APARTMAJEV! ZADNJI ROK ZA PRIJAVO 11.12.2018!

APARTMAJI: Rezidenca Les Hauts de Preclaux
Ko ne bomo na smučišču, športnem prizorišču ali nori Kepa zabavi, se bomo greli na 1800 metrih nadmorske višine v rezidenci Les Hauts de Preclaux, ki se nahaja neposredno ob vznožju smučišča. V neposredni bližini rezidence so tudi trgovine, restavracije, pekarne ter ostale storitve, ki jih nudi smučarsko središče Les Orres 1800, ki ga do Les Orres 1650 loči kratka vožnja z lokalnim avtobusom ali pa romantičen nekajminutni sprehod skozi macesnov gozdiček po osvetljeni sprehajalni poti.
Poleg edinstvene lokacije rezidenca Les Hauts de Preclaux brez dvoma nudi tudi vse udobje, potrebno za prijetno bivanje. Vsi apartmaji so namreč prostorni in imajo dnevno sobo s kavčem (sofabed), eno ali dve kopalnici, kuhinjo s pečico, mikrovalovno pečico, hladilnik, pomivalni stroj, kavni aparat in ostale kuhinjske potrebščine za kuho. Prav tako imajo vsi apartmaji balkon ali teraso, s pogledom na smučišče ali dolino.
Za popoln užitek pa bodo poskrbeli zunanji ogrevan bazen, savna, fitnes in igralna soba z biljardom, namiznim nogometom in namiznim tenisom.
Še en razlog več, da se nam pridružite.

JUBILEJNA CENA JUBILEJNEGA DESETEGA KEPA SKI WEEKA je 325 EUR na osebo in vključuje:
7dnevni najem apartmaja (4,6 ali 8 oseb)
6 dnevno smučarsko karto (Les Orres)
posteljnino
turistično takso
avtobusni prevoz Ljubljana – Les Orres – Ljubljana
vodenje in organizacijo izleta
zabavno animacijski KEPA program

In kot se za deseti jubilej spodobi, vas poleg nepozabnega smučanja in nore KEPA zabave, čaka tudi posebna jubilejna nagrada. Vsak udeleženec Jubilejnega Kepa Ski Weeka bo namreč prejel presenečenje.

Doplačila (opcijsko):
otroška smučarska šola 150 EUR/otroka
smučarski izlet v Risoul (okvirno 34 EUR)
nezgodno zavarovanje Coris 12 eur
riziko odpovedi 22 eur

Ostalo:
paket brez prevoza 260 eur
prazna postelja 90 eur
kavcija app 500 eur

 

*

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino