Drage kepa smučarke in kepa smučarji,

glede na trenutno epidemiološko situacijo smo se odločili, da tradicionalni  ski week iz januarja 2021 prestavimo na marec 2021. Vaše zdravje nam je pomembno, zato si želimo ski week izpeljati v varnih razmerah in verjamemo, da bomo v mesecu marcu že lahko vijugali po belih strminah.  

Prijave na dogodek so odprte, plačilo pa odloženo na čas po novem letu, ko bo že bolj znano kakšna situacija se nam obeta. Do takrat pa pazite nase in ostanite zdravi.

#kepasport

#najboljsasmucarijavmestu

#asiznam

#športam s Kepo

Za poletjem pride jesen, za jesenjo zima in z njo naš tradicionalen Kepa ski week. Tudi tokrat ga bomo pripravili skupaj z agencijo Mountvaccation. Leto 2021 bo v znamenju vsem Kepovcem že dobro poznanega smučarskega središča Puy Saint Vincent. To prijazno smučarsko središče, ki je kombinacija avtentične gorske vasice in modernega središča, se nahaja med vrhovoma La Pendine (2750 m) in Les Têtes (2044 m) sredi narodnega parka Les Écrins. Prav zaradi svoje lokacije Puy Saint Vincent ponuja optimalne snežne in vremenske razmere. Pohvali pa se lahko s skupno, kar 75 kilometrov preglednih, a hkrati zelo raznolikih smučarskih prog, ki jih povezuje 10 sedežnic in ena vlečnica. In ko vse to seštejemo, postane povsem jasno, zakaj je Puy Saint Vincent med Kepovci tako zelo priljubljen, da je tako rekoč postal že kar naš.

V razmerah, ki nam trenutno krojijo usodo, pa Puy Saint Vincentpostane še toliko bolj privlačen in zanimiv, saj ne moremo mimo dejstva, da vse proge povezujejo sedežnice oziroma vlečnica. V Puyu ni gondol, ali drugih zaprtih naprav, kar pomeni dodatno varnost, saj vse ves čas poteka zunaj. Ob tem pa bodo v smučarskem središču ves čas izvajali tudi ukrepe za boj proti COVID19, za kar so prejeli celo CERTIFIKAT AFNOR**. Ukrepi so natančneje navedeni spodaj.

Dodatno varnost pa v Puyu predstavlja tudi možnost najema povsem samostojne hiške z lastnim vhodom, kar pomeni, da na poti v, ali iz apartmaja ne boste srečali nikogar. Namestitve v Puyu gotovo ne razočarajo, saj so vse relativno nove in stojijo tako rekoč ob samih progah.

Razmeram vezanim na COVID19 bodo seveda prilagojene tudi Kepa aktivnosti. Gotovo nas tudi letos čaka nočno krplanje, kjer bomo skupine omejili na ustrezno število, organizirali bomo tudi smučarske delavnice in otroško šolo smučanja. Žal pa bodo letos, v kolikor bodo ostala priporočila, da se izogibamo druženjem v zaprtih prostorih, odpadla večerna druženja z DJ BGH. V primeru izboljšanja razmer pa nas bo seveda DJ BGH z veseljem zavrtel v svojem ritmu. Naša prioriteta bo vsekakor skrb za vaše zdravje ter varna izvedba vseh dogodkov. Pri načrtovanju vseh dogodkov bomo ves čas sledili navodilom in ukrepom vseh pristojnih organov in jih dosledno spoštovali in upoštevali.

Puy Saint Vincent je torej smučišče, ki preseneti praktično vsakogar, ki prvič pripotuje na to destinacijo. Ni lepšega, kot videti smučarsko vasico, odmaknjeno od prometnega vrveža, ki obljublja udobno in mirno namestitev v osrčju Alp.

Da pa se boste lahko brez skrbi prijavili na naš tradicionalni ski week, ki bo letos drugačen, a zato nič manj privlačen, smo ob skrbi za vaše zdravje ter varnost za vas oblikovali poseben paket – KEPA GARANCIJA. KEPA GARANCIJA vam bo zagotovila brezskrbno rezervacijo potovanja tudi v teh nepredvidljivih časih. (Več tukaj)

Objekta Résidence Dame Blanche in Chalet Dame Blanche – ski in & out  Chalet Parc aux Etoiles

OPIS HIŠ IN APT:

https://www.mountvacation.si/apartma/residence-dame-blanche_puy-saint-vincent  https://www.mountvacation.si/apartma/chalet-dame-blanche_puy-saint-vincent https://www.mountvacation.si/koca/chalets-parc-aux-etoiles_puy-saint-vincent

APTRAPOREDITEV
2P4kavč v dnevni + kabina z 2x enojno posteljo + balkon
2P6 CMkavč v dnevni + kabina z 2x enojno posteljo + 
pograd na hodniku + balkon
2P6 CBkavč v dnevni + kabina z 2x enojno posteljo +  
spalnica z zakonsko posteljo + balkon
3P6kavč v dnevni + spalnica z 2x enojno posteljo + 
spalnica z zakonsko posteljo + balkon
3P8kavč v dnevni + kabina z 2x enojno posteljo + 
spalnica z zakonsko posteljo + kabina s pogradom + balkon
Chalet DB 3p6kavč v dnevni + spalnica z 2x enojno posteljo + 
spalnica z zakonsko posteljo + balkon
Chalet DB 4p8kavč v dnevni + 2x spalnica z 2x enojno posteljo + 
spalnica z zakonsko posteljo + balkon
Chalet DB 5p10kavč v dnevni + 2x spalnica z 2x enojno posteljo + 
spalnica z zakonsko posteljo + pograd na hodiku + balkon
Chalet Parc 3p7kavč v dnevni + 1x spalnica z 1 x zakonsko posteljo +1 x spalnica z enojno posteljo in pogradom + terasa
Chalet Parc 4p8kavč v dnevni + 1x spalnica z 1 x zakonsko posteljo + 
1 x spalnica z 2 x enojno poste

CENA VELJA OB POLNI ZASEDENOSTI APT

HIŠA DAME BLANCHE  CENA / OSEBO/ 300 EUR

HIŠA CHALET PARC aux EOTILES CENA/OSEBO / 320 EUR

vključuje*:
7dnevni najem apartmajev (4,6 ali 8 oseb)
6 dnevna smučarska karta (Puy Vincent)
KEPA GARANCIJA,Posteljnina, turistična taksa,FEE paketiranje
Avtobusni prevoz Ljubljana-Puy Sant Vincent-Ljubljana
Vodenje in organizacijo izleta
Zabavno animacijski KEPA program

 • *ob polni zasedenosti apartmaja (doplačilo prazna postelja Dame Blanche 90 EUR, CHALET PARC 100 EUR)
 • *CENA brez PREVOZA 260 EUR/osebo in 280 EUR/osebo
 • *Otroci SMUČARJI 5-11,99 let 18 EUR poopusta/paket
 • *Šola smučanja 160 EUR/otroka
 • *Izlet v Serre Chevalier 39 EUR
 • *Coris nezgodno zavarovanje 12 EUR
 • *Riziko odpovedi 24 EUR
 • UKREPI ZA BOJ PROTI COVID19 SMUČARSKEGA SREDIŠČA PUY SAINT VINCENT
 • • izdelan načrt čiščenja in razkuževanja
 • • obvezno nošenje maske med prevozom s sedežnico in med vožnjo s sanmi
 • • obvezno nošenje maske osebja v stiku s strankami
 • • zagotavljanje fizična distance (talne oznake)
 • • razkužila
 • • brezstično plačilo do 50 €

**AFNOR (Association Française de Normalisation – Francoska nacionalna organizacija za standardizacijo) Preverjanje higienskih ukrepov COVID-19 s strani AFNOR temelji na merilu uspešnosti, ki temelji na najboljših razpoložljivih praksah za preprečevanje tveganja širjenja virusa. Certifikat ima veliko veljavo v Franciji in pomeni veliko priznanje za prejemnika ter garancijo za uporabnika.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino