KEPA SKI WEEK 2024

Drage Kepovke, dragi Kepovci, ljubitelji belih strmin, gorski navdušenci…S ponosom vas vabimo na naš 15‼️ski week.…

Pa to se en zaj……

Kaj pa, če je vse res??

Vse je res…..Kepa skupaj z vami že 15 let piše nepozabne zgodbe na smučiščih. ????????Ponosni in veseli smo, da smo skupaj dočakali to zavidljivo številko našega največjega smučarskega dogodka. V teh 15ih letih vas je z nami na ski week⛷️ potovalo že več kot 3500, kar nas resnično veseli in nam daje zagon, da se vsako leto znova potrudimo za vas. In ker bo letošnja sezona jubilejna, bo tak seveda tudi 15. Kepa ski week…..

K kot kakovost

kot ekipa

P kot ponosni

A kot akcijaaaaaa‼️

➡️Čaka nas bogat športno zabavni program….polega smučanja se bomo namreč podali tudi na krplanje, se pomerili v metanju kep, igrali odbojko, kuhali,plesali, verjetno tudi peli…..vse to na in še več vas čaka v čudovitem francoskem središču Saint Sorlin.

⛰️Saint Sorlin je tipična smučarska gorska vasica s popolno ponudbo, primerljivo vrhunskemu smučarskemu centru. Z ambientom in očarljivostjo vam ponuja preprosto in pristno destinacijo z izredno panoramo in lokalno tradicijo vaških farmarjev. Pozimi lahko vaša družina uživa v dobri smuki s prekrasnim razgledom.

Sonce, morje, plaža,…Idealen kraj za ustvarjanje novih idej in smučarskih programov. Pri nas smo vedno aktivni, zato smo v sodelovanju z agencijo Mountvacation za vas pripravili nov aktraktiven, zabaven smučarski teden v Franciji. Novi Kepa Ski week na novi destinaciji in z najboljšo snežno družbo.

Saint Sorlin je tipična smučarska gorska vasica s popolno ponudbo, primerljivo vrhunskemu smučarskemu centru. Z ambientom in očarljivostjo vam ponuja preprosto in pristno destinacijo z izredno panoramo in lokalno tradicijo vaških farmarjev. Pozimi lahko vaša družina uživa v dobri smuki s prekrasnim razgledom.

V Saint Sorlinu vsakdo najde smučišče po svoji meri. Povezano je s smučarskim področjem Sybelles, ki ponuja 310 km prog odlične smuke v prekrasni pokrajini s pogledom na Aiguilles d’Arves, ledenik Etendard, Ecrins, Meije, Chaine de Belledone, Combe de Savoie in Mont Blanc. Območje je zaščiteno in v harmoniji z naravo, zato se trudijo, da bi čimmanj posegali vanjo.

Področje Sybelles ponuja dva snowparka, posebne proge za novejše smučarske stile, ski ture, proge za tek na smučeh, pohodniške poti, proge za sankanje in snežne motorne sani ter polete z jadralnim padalom. Seveda pa lahko uživate tudi v lokalni Savoieski kuhinji ter razvajanju v wellnesu.

Sicer pa se v Saint Sorlinu na vso moč trudijo, da bi se dobro počutila cela družina in da bi jih na to destinacijo vezali nepozabni trenutki veselja, užitkov in zabave. Aktivnosti, kot so sankanje, kepanje, razvajanje z vročo čokolado, krpljanje, masaže, saune, obisk kmetije, muzejev in tradicionalnih obrtnikov so kot nalašč za to. Če pa si želite samo oddiha, vam otroke lahko popazijo v vrtcu, vi pa se prepuščate samo trenutku.

Residence Madame Vacances Les Fermes de St. Sorlin je skupina 11 manjših gorskih koč s po 7-24 apartmaji v vsaki enoti, ki se nahajajo na lepi, panoramski lokaciji, le 150 m od prvih smučarskih prog. V bližini apartmajev se nahajajo trgovine, pekarna, supermarket in restavracija. Lokacija naselja predstavlja odlično izhodišče tudi za kolesarske in planinske izlete v toplejšem delu leta.

KEPA SKI WEEK 2024 13.1.-20.1.2024.

Ski paket že od 420€ na osebo (ob polni zasedenosti appartmaja) Cena z busom 520 eur

Prazna postelja 170 eur

❄ 310 km prog,❄ 1.100 –  2.620 m,❄ 770 km iz Ljubljane

Namestitev: apartmajska hiša

✅ 2-sobni app4,✅ 2- sobni app5,✅ 2-sobni app6,✅ 3- sobni app8,✅4- sobni app10

Paket vključuje:

Namestitev v app, Smučarska karta za celotno področje (310km), Organizacijo dogodka

KEPA PROGRAM

 • Apres ski
 • Nočno krpljanje
 • Tekmovanje v kepanju
 • Kepatlon na snegu
 • Carving delavnice
 • Odbojka na snegu
 • Sankanje
 • Kepa party
 • Kepa MASTER CHEF
 • ….in še mnogo več

POSEBNO PRESENEČNJE ZA VSAKEGA UDELEŽENCA- 15 KEPA SKI WEEK

‼️Doplačilo v kraju : Turistična taksa in povratna kavcija za app

Povpraševanje na info@kepa.si ali na 070-609-348

Se vidimo na snegu! ❄️ KEPA SPORT, Več kot smučanje 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino