KOLESARJENJE PO KOČEVSKEM ROGU IN SPUST PO REKI KRKI

Dan 1, petek 17.6.2022:
Prihod na območje domačije Rezelj, Dvor pri Žužemberku od 16:00 ure dalje. Sledi namestitev in druženje na prostoru, kateri bo rezerviran samo za nas. V prijetnem sproščenem vzdušju bomo počakali na večerjo in se ,,spočili” za naslednji dan.

Dan 2, sobota 18.6.2022:
Po zajtrku odhod predvidoma ob 09:00 uri na kolesarsko turo po Kočevskem Rogu. Daljša trasa na relaciji DVOR – SOTESKA – OBRH – BAZA 20 – SMUKA – DVOR bo dolga 47 km in približno 950 višinskih metrov, in krajša trasa katera bo dolga 30 km in 390 višinskih metrov. Krajša trasa se daljši priključi v BAZI 20 v osrčju Kočevskega Roga. Pred tem pa se vsi skupaj ustavimo še v kraju OBRH, kjer si bomo ogledali čokoladnico Berryshka. Po ogledu čokoladnice se podamo v osrčje Kočevskega Roga do BAZE 20, kjer si bomo ogledali nekaj zgodovinskih zanimivosti. Od tu naprej gremo preko pragozda vsi skupaj do domačije kjer smo začeli kolesarjenje (beri krajša trasa). Vmes bo dovolj časa za počitek in uživanje v naravi.
Ko se vrnemo na domačijo sledi kosilo predvidoma ob 15:00 uri in potem aktivnosti po želji vsakega posameznika npr.odbojka, nogomet, plavanje, itd. Proti večeru nam bodo postregli še z večerjo.

Dan 3, nedelja 19.2.2022:
Po zajtrku se odpravimo v Žužemberk, kjer si po želji posameznika ogledamo grad, popijemo kavico in se po kakšni uri odpravimo do čudovite reke Krke, kjer bo sledil spust z raftom proti Dvoru do domačije Rezelj. Ko bomo ravno dovolj lačni nas postrežejo še s kosilom. Po kosilu se lahko otroci in malo večji otroci prepustijo čudoviti naravi ali pa se pomerijo v kakšnem športu saj smo vendar športno društvo Kepa.

Cena: 130 eur na odraslo osebo (otroci do 12. leta 50% cene )
Vključuje:

  • 2 x nočitev na kozolcu ali jurti (nomadski šotor)
  • 2 x polni penzion (petek: večerja, sobota: zajtrk, kosilo, večerja, Nedelja: zajtrk, kosilo)
  • 1 x vodena kolesarska tura
  • 1 x spust z rafti

Doplačilo: pijača na lokaciji domačije Rezelj
Več info na ski.prijava@gmail.com, 051 444 042 Luka.

Prijavi se!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino