Kepa je športno društvo, ki je zraslo na podlagi mladostnih sanj o smučarskih podvigih. Naša zgodba se je začela v letu 2007 z organizacijo enodnevnih smučanj. V prvih letih delovanja društva smo obiskali ogromno sosednjih smučišč in spoznali veliko novih članov društva. Že od samega začetka so bile naše sanje organizirati več kot samo smučanje za en dan in vse, kar smo v prvih letih počeli. To nas je pripeljalo do nove ideje, organizacije večdnevnih smučanj. Danes tako ponujamo pestre, raznolike in zabavne športne programe od smučanja do jadranja, pohodništva in teka.
Ponosni smo lahko, da društvo deluje že več kot 10 let. V tem času smo pripeljali več kot 3.000 ljudi na različne športne dogodke in obiskali več kot 50 slovenskih in evropskih smučišč. Ob tem pa se ves čas razvijamo in rastemo tudi na drugih športnih področjih.
Lojalnost naših članov je eden izmed najpomembnejših temeljev za obstoj in rast društva, saj to pomeni združevanje začetnih sanj in ciljev društva. Prizadevamo si izdelati celovit program smučanja, kjer lahko ponudimo za vsakega člana nekaj, posebno pozornost namenjamo najmlajšim članom in starejšim smučarjem, ki se redno udeležujejo naših dogodkov.
Naše temeljne vrednote so:
• SKRB ZA ČLANE: Zavedamo se, da je vsak član naš kralj, zato se trudimo prilagoditi in ugoditi željam članov. Naš pristop do člana, ki slej ko prej postane tudi naš prijatelj, je pristen. Za člane si vedno vzamemo čas in poiščemo najboljšo možnost glede celotnega programa in tako ustvarimo prijetno vzdušje.
• KOMUNICIRANJE: Stremimo k temu, da z vsakim članom komuniciramo osebno in ga prijazno sprejmemo v društvo.
• PREDANOST: Predani smo smučanju in drugim športnim dejavnostim. S člani se povezujemo in se skupaj udejstvujemo različnih športnih dogodkov.
• ODLIČNOST: Cenimo svoje člane kot tudi ostale stranke, zato jim vedno ponudimo najboljši program.
Organizacija športnih in ostalih dogodkov nam predstavlja izziv, hkrati pa pomeni profesionalno in osebnostno rast. Z nenehnim učenjem postavljamo temelje tudi za aktivne družinske smučarske in pohodniške počitnice.
V prihodnosti si želimo biti še bolj prepoznavni, razvijati nove športne dogodke ter posvetiti še več časa najmlajšim članom društva.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino