DOBRODOŠLI

O NAS

Smo športno društvo, ki si prizadeva ohraniti slovenski nacionalni šport – SMUČANJE. S tem namenom vse željne dobre smuke popeljemo na kvalitetna smučišca po ugodnih cenah. Športno smo aktivni skozi celo leto; vsako leto bomo pripravili kopico drugih športnih dogodkov ( adrenalinski vikend, kolesarjenje, pohod na triglav,… ).

VABLJENI LJUBITELJI ŠPORTA VSEH STAROSTI!

Kako se je vse skupaj začelo?

Začelo se je davnega leta 2003, ko se je družba nadebudnih smučarjev zbrala z namenom, da bo svoje sobotne dneve popestrila z aktivnim smučanjem. In tako se je začelo.

Najeli smo avtobus, si kupili skupinske karte, smučali ter se skupaj zabavali. Na koncu dneva spili kozarček piva, saj smo si ga lahko privoščili, ker smo imeli organiziran prevoz. Po popolnem dnevu smo sklenili, da moramo to vsekakor ponoviti.

In tako so minevali sobotni dnevi, naša družba smučarjev pa je vsak dan dobila kakšnega novega člana. Tako so minila 4 leta. Ker se je družba smučarjev tako povečala, smo sklenili, da ustanovimo športno društvo, z namenom, da svoj prosti čas v športnem duhu aktivno preživimo skupaj. Vsi željni dobre družbe in zanimivih športnih aktivnostih skozi celo leto vabljeni v naše športno društvo.

Vaša ŠDKEPA

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino