SKI OPENING 2021

KEPA SKI OPENING ZELL AM SEE

16.12.2021 – 19.12.2021

Drage naše smučarke in smučarji,

že kaj pogrešate bele strmine, gorski zrak in občutek prvega zavoja, ko zarežete v sveže pripravljeno progo, sproščen klepet ob vrčku, sprehod po mestecu, ko sneg škripa pod nogami, našega DJ BGH, smeh in nova poznanstva? Vse to in še mnogo več vas čaka na letošnji otvoritvi sezone v Zell am See, ki jo že nestrpno pričakujemo. Poleg nove super lokacije bo letošnja otvoritev sezone posebna tudi zato, ker se vračamo po letu premora. Malo drugačna pa bo tudi zaradi ukrepov PCT, ki nas bodo najverjetneje spremljali tudi na smučiščih, saj bo le tako lahko zagotovljeno brezskrbno smučanje. Razmeram bodo seveda prilagojen tudi Kepa spremljevalni program, ki pa bo kljub temu pester in nepozaben…..

Letos torej smučanje bo, zato pripravite smuči in se nam pridružite na smučišču z razgledom.

Smučarsko področje Zell am See je iz Ljubljane oddaljeno približno 3 ure vožnje. Je eno najbolj raznolikih in najboljših smučarskih področij v Alpah, ki ponuja smučarsko zabavo na najvišji ravni. V smučarski sezoni 2019-2020 je bila ta raven dvignjena na še višji nivo, saj je bila uvedena nova smučarska vozovnica Ski Alpin Card, ki omogoča smučanje na treh premium smučiščih Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Zell am See, Kitzsteinhorn in Kaprun. To pomeni kar 408 kilometrov odlično pripravljenih prog, 408 kilometrov čistega užitka. Ob tem pa vas nenehno spremljajo čudoviti pogledi na obdajajoče gore. Poleg klasičnega smučanja in deskanja smučarsko središče ponuja veliko možnosti za alternativno zabavo na snegu, zaradi česar smučarsko področje imenujejo kar Skicircus.

Ob vrhunskem smučanju in ostali zabavi na snegu pa decembrski čas, ponuja še posebno čarobnost. V tem času je mestece božično okrašeno, okoli se vije vonj po cimetu, punču in ostalih specialitetah, ki jih pripravljajo na božičnih stojnicah, kar pričara posebno vzdušje, ki ostane v spominu tudi, ko nas že greje sonce na plaži.

Mi gremo na smučat! Če si z nami, se hitro prijavi in si zagotovi mesto v Kepa karavani!

Da pa se boste lahko brez skrbi prijavili, smo oblikovali poseben paket – KEPA GARANCIJA, ki vam bo zagotovila brezskrbno rezervacijo potovanja tudi v teh nepredvidljivih časih. (Več tukaj)

KEPA SKI OPENING vključuje*
3 dnevni najem apartmajev (4,6,8 ali 10 oseb).

3x samopostrežni zajtrk
3 dnevna smučarska karta (Ski Alpin Card)
posteljnino, brisače, končno čiščenje, wellness, eno parkirno mesto na apartma,wifi
vodenje in organizacijo izleta, zabavno animacijski KEPA program

*ob polni zasedenosti apartmaja doplačilo prazna postelje

CENA / OSEBO/app 4. osebe 330 eur

CENA / OSEBO/app  6. oseb 345 eur

CENA / OSEBO/app  8.oseb 330 eur

V primeru zadostnega števila prijav, bo organiziran prevoz iz Ljubljane.

DOPLAČILA:

prevoz 70 eur

turistična taksa (plačilo v kraju samem)

dodaten dan nočitve (email

dodaten dan smučanja (email).

Več info na www.kepa.si

Bodi “COOL” in športaj s KEPO

 

 

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino